Nákupní košík je prázdný

  • RYCHLÝ KONTAKT
  • 722 465 613
  • EMAIL
Úvod / Podle určení / Tipy a rady /

PEtec - technologie Wüsthof

PEtec - technologie WÜSTHOF

​​petec

 

PEtec - technologie WÜSTHOFpetec broušení

 

PEtec je technologie WÜSTHOF nabízející vynikající ostrost! Abychom vylepšili něco, co už dobré je, to byla výzva, kterou jsme si stanovili. A tak naši technici vyvinuli novou techniku ostření. To zajišťuje, že naše nože jsou ještě ostřejší než kdykoli předtím a zachovávají si ostrost ještě déle.

 

Technologie

 

  • Čepele se měří před ostřením pomocí laserů.
  • Počítače vypočítávají přesný úhel ostření pro každou čepel.
  • Přesní roboti brousí ostří na brusném kameni.
  • Nože jsou nakonec uhlazeny pomocí speciálního disku.

 

petec technologie

 

Obrázky znázorňují porovnání: Na levé straně můžete vidět výsledky při použití PEtec a na pravé straně výsledky při použití standardní technologie ostření.

Řezná hrana vytvořená po použití procesu PEtec je extrémně tenká. To je příčinou výjimečné ostrosti.

 

Výhody

 

  • Extrémně vysoký počáteční řezný výkon.
  • Výjimečně dlouhá retence hrany / dlouhá životnost ostří.
  • Optimální ostří po celé délce čepele.
  • Jedinečná, trvale vysoká a obnovitelná kvalita.

 

Hodnocení

 

Naše technologie byla testována vědeckým institutem, takže vy jako uživatelé můžete důvěřovat nezávislému posudku.

FGW (Forschungsgemeinschaft Werkzeuge und Werkstoffe, německé výzkumné sdružení pro nástroje a materiály se sídlem v Remscheidu) testovalo řezný výkon nožů vyráběných pomocí této technologie.

 

Výsledky

 

Kvalita kovaných nožů WÜSTHOF vyrobených pomocí procesu PEtec je výrazně vyšší než kvalita vyrobená standardním postupem manuálního ostření.

  • Zkoušky podle DIN EN ISO 8442‑5.
  • Nože WÜSTHOF mají výrazně vyšší ICP neboli počáteční řezný výkon /Initial Cutting Performance/.
  • Extrémně dlouhá retence hrany (TCC = Total Card Cut) pro nože WÜSTHOF.
Abychom Vám mohli nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Více informací.