Nákupní košík je prázdný

  • RYCHLÝ KONTAKT
  • 727 954 987
  • EMAIL
zpět na seznam

CLASSIC Sada nožů 2 ks + Brousek

Wüsthof Solingen CLASSIC Sada nožů 2 ks + Brousek 9608-5
akce Doprava zdarma
CLASSIC Nůž kuchyňský 20 cm CLASSIC Nůž na zeleninu 10 cm Ostřič nožů dvojitý

Kód produktu: 9608-5
Výrobce: Wüsthof

Skladem: ANO - dodání do 3 dnů i

Ihned k expedici

Toto zboží pro Vás máme skladem a je připraveno k okamžité expedici. V políčku za dostupností je uvedena předpokládaná doba, za jakou Vám zboží doručíme.

Pokud si toto zboží objednáte v pracovní dny do 10:00 hod. a zvolíte platbu na dobírku, standardně předáváme zboží přepravci ještě týž den.

Pro osobní odběr na adrese K Horkám 19/21, 102 00 Praha 10 vyčkejte na výzvu k odběru.


Aktualizováno: 13.11.2018 6:58
Cena: 2 999
Objednat

Perfektní startovací sada pro hobby kuchaře. Dokonale vyvážený kuchařský nůž a velmi univerzální nůž na zeleninu - kované z jednoho kusu kvalitní oceli. Ergonomický design rukojetí vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. K nožům je v sadě také dvoustupňový brousek. Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu.

sada obsahuje:

  • 4582/20 Kuchařský nůž Classic - délka čepele 20 cm
    • klíčový nůž v kuchyni
    • dokonale vyvážený - prodloužení vaší ruky
    • na krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin
  • 4066/10 Nůž na zeleninu Classic - délka čepele 10 cm
    • nejuniverzálnější nůž
    • pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny
  • 4347 Brousek na nože
    • dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele
    • lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
    • měkká rukojeť
    • bezpečné a snadné použití
    • použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět). Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.

 

Řada: Classic

Provedení: Kované nože

 

Odkaz na nezávislou recenzi ZDE

 

Produkt byl přidán do košíku

Abychom Vám mohli nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Více informací.