Nůž kuchařský Classic Colour 16 cm Velvet Oyster

Kód: 1061700116
Neohodnoceno
Značka: Wusthof
2 629 Kč
Skladem (4 ks)

Jste připraveni na explozi barev? Pět nových odstínů kolekce Classic, inspirovaných barvami ze světa gastronomie, je stejně zářivých a originálních jako vy. Rafinované spojení originálního designu a moderních barev. Kreativní mix vnese sebevědomý kousek osobitého vkusu do vaší kuchyně. Máte volnou ruku: vyberte barvu, která bude nejlépe odrážet váš styl.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velvet Oyster

Uklidňující odstín, který vyvolává příjemné vzpomínky na čtení v útulné místnosti u krbu nebo nalévání nápoje do oblíbené skleničky. Má v sobě něco moderního a výhodou je, že se hodí k mnoha různým stylům interiéru. Snadno se kombinuje, aniž by tato barva vyčnívala. Působí velmi uvolněně, nenásilně.

Kuchařský nůž

Všestranný nástroj do kuchyně: nejdůležitější kus základního vybavení pro každého hobby i profesionálního kuchaře. Kuchařský nůž je vhodný pro většinu úkolů v kuchyni, pro nejrůznější techniky krájení a úchopu, z přípravy jídla dělá skutečné potěšení. S kuchařským nožem můžete krájet maso, ovoce, zeleninu i bylinky či mělnit česnek. Široká čepel umožňuje rychlý přesun nakrájených surovin do hrnce.

  • klíčový nůž v kuchyni
  • nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli
  • materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
  • tvrdost: 58 Rockwell
  • dlouhodobá extrémní ostrost díky PEtec nejmodernější technologii broušení (Precision Edge Technology)
  • manuální finální leštění
  • délka čepele 16 cm
  • barevná rukojeť s mosaznými nýty
  • materiál rukojeti: pružný syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou, příjemnou na omak
  • dokonale vyvážený - prodloužení vaší ruky
  • plná ochrana prstů
  • na běžné krájení, sekání či krájení na kostičky všech druhů potravin

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Délka čepele: 16 cm
Kolekce: Classic
Typ nože: Kuchařský
Provedení: Kované nože

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: