Skvostný vzhled a prémiová kvalita – perfektní nůž pro začátky v kuchyni.
Se skvělým poměrem cena / výkon si nekované nože Gourmet vydobyli v repertoáru WÜSTHOF zvláštní místo, i co se týká jejich intuitivní a snadné manipulace.
Každý nekovaný nůž z řady Gourmet se vyznačuje typicky vysokou kvalitou WÜSTHOF, každá čepel je laserem řezaná a tvrzená na vysoký stupeň tvrdosti 56 Rockwell. Vícestupňový výrobní proces vede k hbité a lehčí verzi svého kovaného protějšku, díky čemuž jsou nože Gourmet ideálním vstupním bodem pro nové i zkušené kuchaře.
Během výroby v rozsahu 12-14 výrobních kroků je nůž laserem vyřezán z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli a vytvrzen na 56° Rockwella. Nůž má celokovové jádro trojitě nýtované rukojeti a je 100% Made in Germany/Solingen.